Υπηρεσίες

Στην Tsimaris Constructions έχουμε βασικό σκοπό την πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών και την κάλυψη των αναγκών σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο και έχοντας αναλάβει πολλά και απαιτητικά έργα στην Ήπειρο πάντα με επιτυχία και σωστή συνεργασία σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις για να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας.

Θερμομονώσεις

Η διαδικασία της θερμομόνωσης αποτελεί την ιδανική λύση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής έχοντας πάντα την επιθυμητή θερμοκρασία στο σπίτι χωρίς απώλειες. Σε ένα σωστά θερμομονωμένο περιβάλλον αυξάνεται η θερμική άνεση και ποιότητα των εσωτερικών χώρων και μειώνεται η πιθανότητα δημιουργίας και ανάπτυξης μικροοργανισμών. Επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά επιτυγχάνεται η αύξηση της ζωής του κτιρίου έχοντας υπόψιν ότι τα τελευταία χρόνια οι κλιματικές αλλαγές είναι απότομες και πιο συχνές. Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα με την θερμομόνωση είναι η επιτυχής διαπνοή της τοιχοποιίας, καθώς γίνεται σωστός χειρισμός της υγρασίας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι θερμομονώνοντας τον χώρο σας εξοικονομείτε χρήματα αλλά και ενέργεια. Με σύγχρονες μεθόδους, μεγάλη εμπειρία στον χώρο και τα πιο ποιοτικά και αξιόπιστα υλικά επιτυγχάνουμε το αποτέλεσμα που θα σας προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες ζωής.

Ανακαινίσεις

Ανακαινίστε το σπίτι σας με τις πιο προνομιακές υπηρεσίες της Tsimaris Constructions. Το τελευταίο διάστημα σημειώνεται μια μεγάλη στροφή στην ριζική ή μερική ανακαίνιση σπιτιών. Πρόκειται για μια λύση, η οποία με τον σωστό σχεδιασμό από τους ειδικούς και αξιόπιστους τεχνικούς θα αποκτήσετε ένα «καινούριο» σπίτι. Η ανάθεση της ανακαίνισης του χώρου σας σε εμάς θα σας απαλλάξει από το άγχος, καθώς γίνεται πάντα με πρόγραμμα και οργάνωση. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, σας προτείνουμε λύσεις και σχεδιάζουμε μαζί το ύφος που θέλετε να αποκτήσει ο χώρος σας. Στόχος μας είναι η τήρηση του χρονοδιαγράμματος και η χρήση άριστων υλικών. Μελετάμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το όνειρο σας. Κάθε ανακαίνιση είναι ένα ξεχωριστό και μοναδικό έργο και οι εργασίες πραγματοποιούνται από το εξειδικευμένο και έμπειρο συνεργείο μας.

Γυψοσανίδες

Οι γυψοσανίδες αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα δόμησης με μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Η χρήση της είναι ιδανική για εργασίες ανακαίνισης αλλά και μικροβελτιώσεις. Προσφέρουν μια οικονομική λύση με σημαντικά οφέλη για τον χώρο. Ανάλογα με το είδος της γυψοσανίδας επιτυγχάνεται η μόνωση και η αισθητική αναβάθμιση του χώρου. Είναι ένα ανθεκτικό υλικό, με πολύ εύκολη τοποθέτηση και χαμηλό κόστος. Παρέχει ηχομόνωση και προστατεύει από εξωτερικούς θορύβους. Είναι αντισεισμικές και προσφέρει δυνατότητες πολλών σχεδιαστικών συνδυασμών. Η τοποθέτηση γυψοσανίδας δίνει λύσεις στην εμφάνιση μούχλας και φθοράς στους τοίχους και κενών στις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού. Με συνέπεια και εμπειρία διεκπεραιώνουμε τις εργασίες πάντα με επαγγελματισμό και αφοσίωση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.